Home Despre noi Parcări Tarife Contact Informaţii
despre noi

XDATASOFT oferă soluţii eficiente pentru
Managementul traficului staţionar, pietonal sau rutier, bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, la un raport calitate-performanţă fără concurenţă.

Despre noi

  XDATASOFT Este o companie cu capital privat integral românesc, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul serviciilor de parcare, consultanţei şi importului de tehnologie şi know-how. Firma a fost înfiinţată în 2003 şi la ora actuală administrează parcările publice cu plata orară din Municipiul Piatra Neamţ.

   Unul din scopurile activităţii noastre este, că prin profesionalismul şi experienţa personalului, să oferim "soluţii eficiente" şi ajutor partenerilor noştri de afaceri în eforturile lor de implementare a standardelor tehnice şi de calitate la nivelul cerut de fiecare domeniu de activitate, de pieţe sau nevoile de retehnologizare şi modernizare a activităţilor.

   O atenţie specială în activitatea generală a societăţii XDATASOFT este acordată contractului nr. 58952/2015 încheiat cu Primăria Municipiului Piatra Neamţ, prin care societatea a concesionat pe o perioadă de 6 ani serviciul de întreţinere şi exploatare a parcărilor publice cu plată (cu concesionarea infrastructurii aferente), precum şi a serviciului de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor care sunt staţionate sau parcate neregulamentar pe raza Municipiului Piatra Neamţ.

   Din veniturile realizate în urma concesionării XDATASOFT plăteşte o redevenţă procentuală către Primăria Municipiului Piatra Neamţ, contribuind astfel la creşterea bugetului local şi implicit la amenajarea de noi parcări moderne şi atât de necesare conducătorilor auto. Nu în ultimul rând, managementul parcărilor publice cu plată este parte integrantă din amplul şi ambiţiosul program în urma căruia Piatra Neamţ va deveni un oraş turistic cu servicii europene.

   Ca operator de parcare agreat şi distribuitor autorizat al produselor purtând emblema PARKEON GmbH - Germania pentru România , XDATASOFT s-a remarcat permanent atât prin echipamentele profesionale utilizate cât şi prin seriozitatea şi calitatea serviciilor. Trebuie menţionat că societatea multinaţională PARKEON, este liderul mondial în producţia echipamentelor şi a soluţiilor asociate pentru administrarea parcărilor publice cu plată, având o experienţă de peste 30 ani şi fiind prezentă în peste 40 ţări din întreaga lume şi având instalate peste 130.000 distribuitoare de tichete de parcare.

   Mobilitatea şi flexibilitatea în toate aspectele comerciale, adaptate la specificul pieţei, împreună cu managementul profesional al aspectelor tehnice şi în derularea proiectelor-importuri directe, sisteme la cheie sau soluţii de integrare, contribuie la poziţia deosebită a XDATASOFT în mediul de afaceri concurenţial specific.


Misiunea XDATASOFT este:
  • oferirea de "soluţii eficiente" pentru managementul traficului staţionar, pietonal sau rutier bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, la un raport calitate-performanţă fără concurenţă;
  • oferirea de soluţii de control acces, consultanţă şi import de tehnologie şi know-how prompte şi la cel mai înalt nivel de profesionalism;
  • asigurarea managementului calităţii pentru activităţile Xdatasoft precum şi a unui sistem informaţional şi tehnologic performant;
 
 
 
 


Copyright © 2019 - Xdatasoft. Toate drepturile rezervate.