/sigla_final.svg
Administrarea parcărilor cu plata orară - Piatra Neamț

Întrebări frecvente

 

 
 
1. Care este tariful necesar a fi plătit pentru utilizarea parcărilor publice cu plătă orară administrate de Xdatasoft în Municipiul Piatra Neamţ ?
  În Municipiul Piatra Neamţ, tariful necesar a fi plătit este de 1,50 lei petru 1 oră de parcare în zonele “A” şi “B”, respectiv 1,00 lei pentru 1 oră de parcare în zona “C”. În cazul plăţii prin SMS, tariful este de 0,35 euro + TVA pentru o oră şi 2,00 euro + TVA pentru o zi indiferent de zonă.
2. Tichetele de parcare sunt valabile doar în parcarea de unde au fost procurate?
   Nu! Tichetele de parcare, ca şi abonamentele de parcare, în limita intervalului de timp plătit, sunt valabile în toate parcările publice cu plată orară din Municipiul Piatra Neamţ.
3. De unde pot să procur un abonament de parcare valabil 1 zi?
  Abonamentele zilnice se pot procura de la controlorii de bilete, de la sediul societăţii sau cu plată prin SMS utilizând aplicaţia TPARK. Vezi contact...
4. De unde pot să procur un abonament valabil 1 lună ?
   Abonamentele lunare se pot procura numai de la sediul societăţii. Vezi contact ...
5. Abonamentul de parcare poate fi utilizat pe mai multe autovehicule?
   Nu! Abonamentele de parcare se eliberează individual pentru fiecare autovehicul în parte (au înscris numărul de înmatriculare al autovehiculului) şi sunt valabile numai dacă sunt afişate în mod vizibil pe bordul autovehiculului.
6. Pot să-mi parchez autovehiculul într-o parcare publică cu plată după ora 18,00 şi să plătesc parcarea pentru a doua zi?
   Da. Dacă parcarea este administrată prin intermediul “Distribuitoarelor de tichete de parcare”, când se introduc monede în acestea după ora 18,00, când parcarea funcţionează în regim fără plată, tichetul de parcare emis va face dovada plăţii pentru a doua zi începând cu ora 08,00 pentru intervalul de timp plătit.
Copyright XdataSoft 2019 - Login