Home Despre noi Parcări Tarife Contact Informaţii
Aparate Tichete si abonamente
Prezentarea tichetelor si abonamentelor de parcare

distribuitoare

Model tichet emis de distribuitoare

distribuitoare

Model abonament zilnic

distribuitoare

Model abonament lunar

Tichete şi abonamente

Activitatea de exploatare a parcărilor se desfăşoară, prin taxare în trei variante:

  • Taxarea prin SMS - taxarea se efectuează în multiplu de o oră şi tariful este 0,35 euro + TVA/oră sau abonament de o zi cu valoarea de 2,00 euro + TVA/zi. Citeşte mai mult...
  • Taxarea electronică în funcţie de timpul de staţionare (în parcări cu aparate denumite "distribuitoare de tichete pentru parcare") - minim de plată 0,75 lei pentru 1/2 ora parcare. Tichetele se procura în regim autotaxare de la aparatele instalate în parcări.
  • Abonamente zilnice şi lunare. Abonamentele zilnice se pot procura de la personalul din parcare sau, ca şi abonamentele lunare, de la sediul societăţii.

- Tariful pentru 1 oră de parcare este: 1,5 lei pentru zonele A şi B şi 1 leu pentru zona C. Preţurile includ TVA.
- Tariful unui abonament de parcare, cu valabilitate 1 zi este de 9 lei (inclusiv TVA).
- Tariful unui abonament de parcare, cu valabilitate 1 lună este de 100 lei pentru persoane fizice şi 124 pentru persoane juridice. Preţurile includ TVA.

- în cazul abonamentelor cu valabilitate pe mai multe luni, tariful se calculează înmulţind numărul de luni cu tariful pentru o lună.

- tichetele şi abonamentele de parcare sunt valabile, în limita timpului de parcare plătit, în toate parcările publice cu plata orară din Municipiul Piatra Neamţ administrate de Xdatasoft.

- abonamentele se eliberează pentru un singur autovehicul (au înscris nr. de înmatriculare, perioada de valabilitate) şi, ca şi în cazul tichetelor, sunt valabile numai dacă sunt afişate în mod vizibil pe bordul autovehiculului.

Tarifele tichetelor şi abonamentelor de parcare sunt stabilite şi aprobate prin Hotărâri ale Consiliului Local Piatra Neamţ.

 
 
    Administrarea parcărilor
    Reguli de folosire a parcărilor
    Indicatoare
    Locaţii parcări
    Distribuitoare tichete parcare
    Tichete şi abonamente
    Blocări/Deblocări


Copyright © 2019 - Xdatasoft. Toate drepturile rezervate.